VI VÄLKOMNAR ALLA ATT PROVA OCH VARA EN DEL AV OSS

Kontakta oss om du vill bli medlem. Du behöver inte kunna flyga för att bli medlem men ingen får flyga på fältet utan att ha visat godkända kunskaper: starta, flyga, landa samt tillämpa fältreglerna. Detta krav finns förstås för allas säkerhet och att för undvika olyckor eller störa bostäder, grannar eller verksamheter runt vårt fält.

Vi är en liten förening och verksamheten bygger på trivsel och kamratskap kring flygintresset så oftast kan någon hjälpa nybörjare och varandra. Vi välkomnar gärna alla men vissa modelltyper är inte lämpliga för vårt fält pga verksamheten och bostäderna i grannskapet.


Medlemsskap i antingen SMFF eller Svenska RC-Flygförbundet krävs. Vi har valt att inte automatiskt ansluta någon till det centrala förbundet utan varje medlem får själv göra det och välja något av dessa två. Du kan även få medlemskap i SMFF genom vår klubb om du säger till/anger det på din inbetalning (100:-)

Klubbavgiften är 550 kr per år för senior samt 275 kr för junior.
Klubbavgiften är 550 kr för familjemedlemsskap. Alla skall bo på samma adress som senioren som står för medlemsskapet.

Bankgiro för insättning av medlemsavgift är 650-9285.


För frågor om medlemsskap skicka epost till mmflyg@gmail.com eller använd kontaktformuläret på sidan "Om" Länk 

Länk till SMFF medlemsavgifter (100:-)

Länk till RCFF medlemsavgifter

Transportstyrelsen kräver en registrering. Dom kallar modellflyg och drönare för samlingsnamnet drönare. Här registrerar man sig: Länk
Du kan läsa mer på Gråbo Modelflygklubbssida eller på Aeroklubben i Göteborgs Modellflygklubbssida Transportstyrlesen tar 135:- för registreringen/år (kraftig ökning från föregående år)